Yakalandığı Covid-19 nedeniyle Karantinada bulunan AK Parti seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz  uzun süredir sara verdiği sosyal medya hesabından Covid-19 olan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a “Allah acil şifalar versin sayın bakanım” mesajı gönderdi.

Halen tedavisi süren Milletvekili Yavuz, geçtiğimiz saatlerinde de Bingöl Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz taragından atılan, “Korona hasta ve vefat sayılarına bakıp geçiyoruz. Oysa yakınımız olunca ‘bir sayısının’ ne kadar büyük olduğunu daha iyi anlıyoruz. Devlet ve millet dayanışması ile bu badireyi aşabiliriz. Tedbirlere gönüllü uyalım, uymayanları gönüllere dokunarak uyaralım” tweetini retweetlemişti.

Bilindiği gibi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a sosyal medya hesabından, “Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Çok şükür, genel durumum iyi. Tedavime evde devam ediyoruz. Dualarınızı bekler; tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar dilerim” diyerek Koronavirüse yakalandığını duyurmuştu.