Oda Başkanı Ahmet Akdardağan ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette, zabıtalar adına Daire Başkanı Yaşar Faruk Balkaya’ya çiçek vererek, kuruluş yıldönümünü kutladılar. Esnafın sorun ve istekleri üzerine istişarelerinde yapıldığı ziyarette ortak çalışmanın önemi vurgulandı.

Ziyarette konuşan Başkan Akdardağan, “Esnafımızın dostu ve güvencesi olan Zabıtamızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. Şehrimizde zabıtamız ile esnafımızın bağı her geçen gün kuvvetlenmektedir. Etkisi altında bulunduğumuz salgın sürecinde yoğun mesai harcayan zabıta mensuplarımız, vatandaşımız ve esnafımızın huzuru ve güvenliği için özveriyle çalışmaktadır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada işbirliği ve uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere, ilçe belediyelerimizin zabıta birimlerine, esnafımıza yönelik hassasiyetli ve çözüm odaklı yaklaşımları için ayrıca teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yaşar Faruk Balkaya’da, esnaf ile zabıta işbirliğinde ortak çalışmaların süreceğini belirterek anlamlı ziyaret için teşekkür etti.