NE OLMUŞTU!
Adapazarı’nın en işlek caddelerinden biri olan Bankalar Caddesi’nde ticari bir dolmuş taksi yolun karşısına geçmek isteyen yayaya bugün saat 12.30 sırasında çarpış ve ağır yaralanan yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

TEPKİ VAR
Yaşanan bu kaza sonrasında geçtiğimiz günlerde UKOME kararıyla Cumhuriyet Mahallesi Bahçıvan Sokaktan Bankalar Caddesi’ne çıkışın tek taraflı verilmesine tepki geldi. Eskiden Bahçıvan Sokaktan çıkan araçların Bankalar Caddesi’ne çıktıktan sonra ister Orhan Cami ister ters yönde olan Ağa Cami istikametine gittiğini belirten esnaf, ”Yeni alınan kararla artık Bahçıvan sokaktan çıkan araçlar bir tek Orhan Cami yönüne gidebiliyor. Dolayısıyla Bankalar Caddesi Orhan cami yönüne tek taraflı olduğu için araçlar yarış yapıyor” dedi.

DOLMUŞLARA TEPKİ  
Bankalar Caddesi’nde dolmuş taksilerin hızlı gittiğini belirten esnaf, “Bu yol tek taraflı olmadı. Ya önlem alsınsın, ya da bu yol eskisi gibi gidiş geliş olsun. Ama UKOME bu yolda bir önlem alsın. Bankalar caddesi tek yönlü olduğundan bu yana araçlar, özellikle dolmuşlar çok hızlı gidiyor” dedi.