Başkan Burak'ın 10 Kasım mesajı;

“Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş bir liderdir.

Fedakarlıklarıyla, üstün askeri yönetimi, kararlı duruşuyla başarılı bir lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradeyi hâkim kılan, insan hak ve özgürlüklerini koruma altına alan, adaleti hakkıyla tesis eden ve çoğulcu demokratik prensipleri hayata geçiren bir seviyeye ulaşmayı ülkemiz için hedef göstermiş; müşterek bir ideal etrafında milletimizle Cumhuriyeti kurmuştur.

Bizler de Atatürk’ün kararlı ve dirençli tutumuyla bize armağan edilen tarihimizi, zaferler sonrası Cumhuriyetle taçlandırılmış bu toprakları ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeli, gelecek nesillere aynı inanç ve kararlılıkla aktarmalıyız.

Bu düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 82. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanı için canını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.