Ünlü iş insanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç Koronavirüse yakalandı. Milyonların gönlünde taht kuran Fenerbahçe Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başkanımız Ali Koç Hakkında Bilgilendirme; Başkanımız Ali Koç’un dün gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup, izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Bu açıklama sonrasında ise akıllara geçen hafta Başkan Ali Koç’un Başkent’e yaptığı ziyaret geldi. Sakarya’nın tanınmış iş insanı Faruk Bayraktar ile birlikte Ankara’ya uçakla giden Başkan Ali Koç, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin’i ziyaret etmişti. Pandemi kurallarına uygun yapılan ziyaret sonrasında ise uçakla İstanbul’a dönen Ali Koç ile Faruk Bayraktar maskesiz ve sosyal mesafe olmadan poz vermişti.

İş insanı Faruk Bayraktar sosyal medya hesabından, “Başkanımız Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız Bekir Şahin bey’i ve çok değerli üyelerimizi ziyaret” sözleriyle birlikte hem ziyaretten hem de havaalanından kareler paylaşmıştı. 

Başkan Ali Koç’un  Koronavirüs olmasıyla birlikte üç büyüklerden de açıklama gecikmedi.

Beşiktaş: 
Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz.

Galatasaray: 
Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Trabzonspor:
 Covid-19 testi pozitif çıkan ve tedavisine başlanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

TFF: 
Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a ve Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Sayın Koç'un en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.