Başkan Altuğ mesajında;

“Bereket ve huzur içerisinde ancak buruk bir şekilde geçirmekte olduğumuz mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmamızla birlikte, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı bin aydan daha değerli Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın sevincini yaşamaktayız.

Tutulan oruçlar, gerçekleştirilen ibadet ve yardımlar ile geçirdiğimiz Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram ile taçlanmaktadır. Mübarek Kadir Gecesi, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yer yüzüne indirildiği gün olması bakımından tüm İslam Alemi için dini ve manevi bir öneme sahiptir. Birliğe, dayanışmaya, yardımlaşmaya en çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde bu mübarek gece günahlarımızdan arınmak, kırgınlıkları ve dargınlıkları unutmak, sevgi ve hoşgörüyü daha da öne çıkarmak için büyük bir fırsattır.

Bu kutlu gecede tüm insanlık için sevginin, barışın ve huzurun sağlanması, salgınların, hastalıkların şifa bulması, çatışmaların son bulması en büyük dileğimizdir. Tüm bu duygu ve düşüncelerle üyelerimiz ve Sakaryalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini kutlar, hayırlar getirmesini temenni ederim.