Halk54.com Genel Koordinatörü Murat Uygun ile Genel Yönetmenimiz Hüseyin Cumalı tarafından karşılanan Başkan Demiray, beyaz et sektörü ile ilgili genel bilgiler verdi. Türkiye ölçeğinde Sakarya'nın beyaz et üretiminde yüzde 23'lük paya sahip olduğunu anımsatan Başkan Demiray, sektörün sorunlarını birlik üyesi üreticilerle sürekli ele aldıklarını anımsattı.

Geçen yıl Temmuz ayında Düzce ve Sakarya'yı etkisi altına alan selin vurduğu Kocaali'de kanatlı hayvan üreticilerinin büyük darbe yediğini anımsatan Başkan Demiray, "Yaşanan sel sonrasında vekillerimizle birlikte bölgeyi gezdik. Selin mağdur ettiği üreticilerimizle birebir görüştük. Yapılan bu görüşmeler sonrasında belli oranda mağdur üreticimize yardım yapıldı. Ancak yapılan bu yardımlar ne yazık ki ekonomik kaybı telafi etmedi. Birlik olarak gerek bu bölgede gerekse bütün Sakarya'da üreticilerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz" dedi.

www.halk54.com sitesinin Sakarya'nın haber ağına yeni bir soluk getireceğini belirten Genel Koordinatörümüz Murat Uygun ise, "İlkeli, seviyeli, cesur ve hızlı habercilik anlayışıyla bir yola çıktık. Ayrıca Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri'nin sorkunlarıyla ilgili medya olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" dedi.