Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya, "Hayatın her alanında varlıkları ve emekleriyle geleceğin şekillendirilmesinde, dünyamızı güzelleştiren, daha yaşanabilir hale getiren, aile ve toplum yapımızın temel taşı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." dedi.

Kadınların fedakârlığın, şefkatin ve sevginin sembolü olduğunu ifade eden Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, " Güçlü bir toplumun varlığı öncelikle güçlü kadınların var olmasıyla mümkündür. Ailenin en temel direği olan kadıların refahı toplumun refahıdır. Bu nedenle kadınların toplumdaki yerinin daha iyi bir konuma kavuşması için kadınların gerçek manada hak ve hukukların anayasal güvence altına alınması gerekmektedir. Ülke nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların her birisinin hakkettiği saygıyı görebileceği bir Türkiye için Yeniden Refah Partisi olarak sağlam ve karakterli nesillerin yetiştirilmesinde görev üstlenen kadınlarımıza ayrı bir önem atfediyoruz. Peygamber Efendimiz "Cennet annelerin ayaklarının altındadır" hadisiyle dinimizin kadına verdiği değer ortaya koyulmuştur. Durum böyle iken günümüzde maalesef belki en çok istismara, su-istimale ve şiddete maruz kalan kesim de kadınlarımız olmaktadır. Kadınlarımızı şiddetin her türlüsüne karşı sözde degil gerçek manada korumak için devletimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve siyasi partilerimizin gerekli tedbir ve önlemleri almaları gerektiği ortadır.

Kadınların adaletsizliğe karşı bir duruşu olarak ortaya çıkmış olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, insanlığın umudunu yeşerten, geleceğimize ışık tutan, ailelerimize güç katan tüm kadınların bu mutlu gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi