Küçük, yaptığı açıklamada, partisinin devam eden teşkilatlanma çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Gelecek Partisi’nin Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde, 152 kurucu üye ile 13 Aralık 2019’da kurulduğunu hatırlatan Küçük, 4,5 ay gibi kısa bir sürede, Sakarya’nın da içinde bulunduğu 49 ilde teşkilatlanmayı gerçekleştirdiklerini söyledi. Geriye kalan illerde de yakın bir zamanda teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade eden Küçük; “Partimizin yeni kurulmasına rağmen yoğun bir ilgi var. Hızlı bir şekilde teşkilatlarını oluşturuyor. Gelecek Partisi Türkiye’nin aydınlık geleceği inşa ediyor” diye konuştu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Sakarya’da İlçe teşkilatlanmaları hakkında da bilgi veren Küçük, Adapazarı ve Hendek ilçe başkanlarının bir süre önce atandığını hatırlattı. Bu ilçelerin, il yönetimiyle koordineli bir şekilde çalışmalarını titizlilikle sürdürdüğünü dile getiren Küçük, diğer ilçelerde de çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Küçük, “Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Diğer ilçelerde de kısa bir süre içerisinde teşkilatlanacağız. İlçelerimize layık bir teşkilat oluşturma çabası içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

LİYAKAT SAHİBİ VE AZİMLİ BİR EKİBİMİZ VAR

Teşkilat yapılanmasında liyakat esasını dikkate aldıklarının altını çizen Küçük, “Maalesef ülkemizde yönetim anlayışı eş, dost ve akraba kayırmacılığı olan nepotizmin kıskacındadır. Ancak bizler Gelecek Partisi olarak "İşi ehline verin" emr-i ilahisini düstur edindik ve Sakarya'mızı liyakat sahibi, yüreği Sakarya için atan ve sadece Sakarya'nın sorunlarını dile getiren değil, çözüm üreten, azimli ve dinamik bir ekip oluşturma gayreti içindeyiz” ifadelerine yer verdi.