Kurtuluş Mesajında;

"Aziz milletimizin egemenliğini ve bağımsızlığını temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 100. Kuruluş Yıl Dönümü'nü ve 23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birlik ve beraberlikle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu kutlu günü “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak  çocuklarımıza armağan etmiştir. Aziz milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği kutsal mücadele çocuklarımızın omuzlarında nesilden nesle aktarılmaya devam edecektir.

100'üncü yılını gurur, onur ve mutlulukla kutlamaya hazırlandığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl koronavirüs önlemleri nedeniyle meydanlarda değil evlerimizde karşılayacağız. Balkonlarımızda şanlı İstiklal Marşı'mızı okuyup, Ay Yıldızlı bayraklarımızı dalgalandırarak 100’üncü yıl coşkusunu tüm Türkiye, hep birlikte yaşayacağız. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde birbirimize daha da sıkı kenetlenerek bu zor günlerin de üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle başta çocuklarımız olmak üzere tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Çocuklarımıza bu güzel bayramı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.