2020 yılının Karasu için özel bir yıl olacağına inandığını söyleyen Başkan Sarı; “Hizmet, çalışma ve gelişme, 2019 yılı ve öncesinin kesinlikle önüne geçecek, hem gerekli ihtiyaçları sağlayacağız, hem de sosyal belediyecilik anlamında önemli atılımlar yapacağız” dedi.

“2020 Karasu İçin Atılım Yılı Olacak”

2019 yılı Nisan ayı itibariyle sosyal belediyecilik, hizmet belediyeciliği ve gönül belediyeciliği kapsamında önemli bir aşama kat ettiklerini belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 2020 yılında hem asli görevlerin yerine getirileceğini hem de vatandaş odaklı hazırlanan yeni projelerin hayata geçirileceğini söyledi. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, belediyenin vizyonu, hizmetleri ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çalışma alanında yaptıkları hamleler ve vatandaşlarla kurdukları gönül bağı ile Karasulu vatandaşların kronik sorunlarını çözmeye başladıklarını anlattı. Karasu’nun, geçmişteki olumsuz imajını bir tarafa bırakarak AK Parti belediyeciliğinde bölgede model bir ilçe haline gelmek istediklerini söyleyen Başkan İshak Sarı, Karasu’nun uzun yıllar boyunca hizmetten mahrum bırakıldığını belirtti.

Sarı; “Bu kentte yaşayan ve kendisini Karasulu hisseden herkesin duası ve desteğiyle bugünlere hep birlikte geldik. Bize göre bütün vatandaşlarımız, Yüce Allah’ın bir emanetidir ve bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız. Biz herkesi, büyük Türk milletinin saygıdeğer bir evladı olarak gördük. Türkiye’nin her yöresinden cennet İlçemize gelip yerleşmiş bütün vatandaşlarımızı içine alacak kadar sevgimiz büyük ve sonsuzdur. Onun için bu makama ilk geldiğimiz günden beri sadece Millet dedik, sadece hizmet dedik” ifadelerine yer verdi. Açıklamalarına devam eden Başkan Sarı; “Cennet ilçemiz Karasu, normal nüfus ve özellikle yaz nüfusu bakımından Sakarya’nın önemli ilçelerindendir. Hem konum olarak hem de turizm, tarım ve Sanayi bakımından Sakarya’nın göz bebeği sayılmaktadır. Ne yazık ki uzun yıllar hizmetten mahrum bırakıldığı için, özellikle hizmet anlamında birçok ilçeden geri kalmış durumdayız. Biz, geçmişin arkasına sığınmıyor, geçmişten ders çıkarıyoruz.

“İlk 10 Ayda 10 Yıllık Hizmet”

Bu önemli ve kutsal yola çıktığımız zaman, gönül belediyeciliği, hizmet belediyeciliği ve sosyal belediyecilik dedik. Her zamanda sözümüzün arkasındayız. 10 ayda tüm mahallelerimizi, tüm cadde ve sokaklarımızı adım adım gezdik. 40 binden fazla vatandaşımızla güçlü bir iletişim kurduk. Gerek belediyenin imkânlarını seferber etmemizde gerekse vatandaşlarımızı ev ve iş yerlerinde ziyaret etmemizde vatandaşlarımızla aramızda çok ciddi bir bağ oluştu. İlk 10 ayımızda neredeyse 10 yılda yapılmayan hizmetleri yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizler için talimat anlamına gelen “Belediyeler Siyaset Değil, Hizmet Yapsınlar” sözlerini esas alarak, ayrım yapmadan milletimizin tüm fertlerine hizmet ettik ve Allah’ın izniyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz, milletimize efendi olmaya değil, milletimizin hizmetkârı olmak için çaba göstereceğiz. İnanıyorum ki, elimizdeki imkânlarla 2019 yılının son 9 ayına nasıl damga vurduysak, 2020 yılı ve sonrasında da önemli atılımlar gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Sarı açıklamalarının sonunda; “Disiplini elden bırakmayan ve aynı zamanda yarınını düşünerek hareket eden bir kurum kimliğinden asla çıkmadık. Bu birlik ve beraberlik, bu dikkat ve hassasiyet, bu kararlılık ve ciddiyet içerisinde yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Sizden aldığımız güçle, sizden aldığımız destekle kararlı adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz. Yeni projeler üreterek, halkımızın güvenini boşa çıkartmadan, hizmet vermeye Karasu için mücadele etmeye sonuna kadar devam edeceğiz” dedi.

Karasu Belediyesi Basın Servisi