Adem Sarı yaptığı açıklamada; “Annelik, başka hiçbir duyguyla karşılaştırılamayacak kadar çok yüce ve karşılık beklemeden verilen tek sevgi kaynağıdır. En kutsal varlıklarımız olan annelerimiz; var oluşundan bugüne kadar sevginin, şefkatin, mücadelenin ve özverinin sembolü olmuştur.

Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten annelerimizi sadece belirli günlerde değil her an hatırlamalıyız.

Pandemi dolayısıyla içinden geçtiğimiz bu günlerde doğduğumuz andan hayata veda edene kadar bizleri tüm olumsuzluklardan koruyan ve kollayan annelerimizin sağlığını koruma sırası bizlerde. Fiziksel mesafeler annelerimize duyduğumuz sevgi ve saygıya engel değildir.

Özellikle bu mutlu ve özel günlerinde, evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü en derinden bir kez daha yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimiz başta olmak üzere yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü’nü saygı ve minnet duygularımla kutluyor bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum .”dedi.