Akyazı Belediyesi’nin resmi internet sitesinden “Akyazı Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulların açılmasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çocuklarının yanında oldu” paylaşımı yaparken yardım edenlerin yüzünü paylaşan Akyazı Belediyesi gelen tepkiler üzerine aynı paylaşımı Başkan Bilal Soykan’ın Twitter hesabından yaparken bu kez hatasını düzeltti.

Sosyal medya hesabı Twitter’den “Yârınlarımızın teminatı evlatlarımızın yanlarında olmaya devam ediyoruz. Yeni eğitim-öğretim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı gerçekleştirdik. Bu güzel yüreklerin mutluluklarına vesile olan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederim” diyen Başkan Soykan’ın paylaşımında bu kez yardım yapılan çocuğun yüzünü yayımlamadığı görüldü. 

Bilindiği gibi Akyazı Belediyesi’nin resmi internet sitesinden “Akyazı Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulların açılmasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çocuklarının yanında oldu” paylaşımı yapan Akyazı Belediyesi yardım yapılan çocuğun yüzünü yayınlamış ve büyük tepki almıştı.