Ramazan ayının İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulunan İl Başkanı Tever mesajında, “Koronavirüs salgını sebebiyle yaşadığımız  bu zorlu günlerin, kaybettiğimiz canların ve hastanelerde tedavi süreci devam eden vatandaşlarımızın üzüntüsü sebebiyle mahzun ve burukta olsak; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha ulaşmış olmanın sevinci içindeyiz” diye konuştu.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl her zamankinden çok daha farklı bir Ramazan ayı yaşayacağız. Ancak dezavantaj gibi görünen bu durumu avantaja çevirmek yine bizim elimizde. Sosyal mesafe zorunluluğumuz bizi belki de Yaradan’a her zamankinden daha çok yaklaştıracak, Allah ile baş başa kalma fırsatı yakalayanlar belki de tüm ramazanlardan daha ihlaslı bir iç yolculuğa çıkacak, yaptığımız yanlışları çok daha net görüp düzeltme ve o yanlışlara bir daha dönmememizi sağlayacak, aile fertlerini her zamankinden daha çok birbirine yaklaştırıp, evlerimizde bambaşka bir manevi atmosfer oluşturacak, zorda kalan, eş, dost, akraba ve komşularımıza her zamankinden çok daha fazla dikkat kesilmemize neden olacak. 

Bu zorlu günlerde, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayan, çıksa bile işini bitirir bitirmez evine ailesine ve ibadetlerine koşan insanlar, bu kriz günlerini fırsata çevirmiş olacaklar. Birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı, içinde bin aydan hayırlı Kadir Gecesini barındıran, güzellikler ve iyilikler ayı olan Ramazan’ımızın yeryüzüne sağlık, esenlik, huzur ve barış getirmesini, tüm yürekleri yeniden Allah sevgisiyle canlandırmasını, salgın tehlikesinin bertaraf edilip, sevdiklerimizle gönül rahatlığıyla sıkı sıkıya yeniden sarılabileceğimiz günlere kavuşturmasını Cenab-ı Hak’tan tüm yüreğimle niyaz ediyorum.  Ramazan ayı, Milletimiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul buyursun. Bizleri birlik, beraberlik ve sevinç içinde, sağlıcakla Ramazan Bayramı'na kavuştursun” dedi.