Türker Ergül'ün bayram mesajı;

"Sevgili Sakaryalılar, Gönül coğrafyamızı güzelleştiren ve yüreklerimizi bir kez daha sevgi, dostluk ve dayanışma hisleriyle dolduran  mübarek Ramazan ayının mutluluğunu  yaşadık.

'Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan, on bir ayın sultanını uğurluyor, kucaklaşamamanın burukluğu ile mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu ve sevincini bir arada yaşıyoruz.

Bayramlar bizlere bu güzelliği, yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştirme fırsatı veriyor. Birlik ve beraberlik duygusunun en üst düzeye tırmandığı, uzakların yakın olduğu, dargınların barıştığı bu güzel bayram günlerinin, Türk, İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.

Bu Ramazan bayramı korona virüs sebebi ile camilerimizde  bayramlaşma, eş, dost, akraba ziyaretlerimiz ve bayram toplantılarımızı gerçekleştiremeyecek olmamızın üzüntüsü ile birlikte bayram  sevincimizi bir arada yaşamanın anlamını daha iyi anlayacağız. Kardeşliğin dostluğun ve bir arada olmanın önemini daha derin  hissedeceğimiz bu günlerde Yaşlılarımızı, büyüklerimizi, dostlarımızı arkadaşlarımızı hatırlayalım, gerek arayarak gerek mesaj yollayarak bayramlarını kutlayalım.

Bu derin duygular içinde mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor İYİ bayramlar diliyorum.."