Bioenerjist Suzan Doğan Kamil geride bırakmaya hazırlandığımız ve ‘elveda’ dediğimiz 2020 yılı ile 2 gün sonra ‘merhaba’ demeye hazırlandığımız 2021 yılı öncesinde mesaj yayınladı. 

ELVEDA 2020 
İçinde bulunduğumuz yılın dünya için zor bir yıl olduğuna dikkat çeken Bioenerjist Suzan Doğan Kamil, “2020 yılı hepimiz için zorluklarla geçen bir yıl oldu. İyi tarafı yok muydu peki? Vardı tabii... İyisiyle kötüsüyle bir yılı geride bırakmak üzereyiz. Bu yıl, bize unuttuğumuz değerleri hatırlattı ve sağlığımızın ne kadar da önemli olduğunu öğretti. Büyüklerimizin kıymetini daha iyi anladık; aile olmayı, yemekler yapmayı, aynı masada yemek yemenin değerini... Ve sağlık olmadığında her şeyin önemini yitirdiğini” dile getirdi.

MERHABA 2021
Yeni yıla yeni umutlarla ‘merhaba’ demenin hazırlığı içinde olan herkese sağlık ve mutluluk dileklerini ileten Suzan Doğan Kamil, “Yeni yılda hastalanmadan önlemlerimizi almamız gerekiyor.  Bağışıklık sistemimizi güçlendirmek mühim. Uyguladığımız bioenerji seansları ile vücudumuzun bağışıklık sistemi güçleniyor, direncimiz artıyor, var olan fiziksel ve ruhsal sorunlar iyileşmeye başlıyor. Ama bizler seanlar için hasta olmayı beklemeyelim, yaptığımız seanslarla koruma kalkanı oluşturalım” dedi.

BİR TIK KADAR YAKIN
Sosyal medya hesaplarından herkese bir tık kadar yakın olduklarını anımsatan Bioenerjist Suzan Doğan Kamil, “şifambioenerji_sakarya olarak Instagram sayfamızdan bize anında ulaşabilirsiniz. Bizimle iletişime geçip bioenerji ile vücudumuzun bağışıklık sistemi güçlendirmek, direncinizi arttırmak ve fiziksel ve ruhsal sorunlar iyileşmeye yönelik adımlar atabilirsiniz” diye konuştu.

YENİ YIL MÜJDESİ
Suzan Doğan Kamil yeni yıl öncesinde bir de müjde verdi. şifambioenerji_sakarya olarak Instagram sayfamızda yapılacak olan çekilişle 5 şanslı kişiye bioenerji seansı hediye edeceklerini belirterek, “ Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk bereket sevgi getirsin. Bütün dünya için Covid-19’suz bir yıl olsun” temennisinde bulundu.