Hendek Belediyesi, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığı tarafından açılan Yöresel Ürünler Fuarı hakkında açıklama yaparak, “Esnaf Odasının fuarla ilgili açıklamasından fırsat çıkarıp menfaati kesildiği için düşmanlığını tescilleyenler yine belediyemize saldırmaktadır” denildi.

İşte o açıklama;

ESNAF CAMİASI
Yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla, bu zor salgın sürecinde ihtiyaç sahiplerine el uzatarak, gelen taleplere cevap vermek adına Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarıyla ilgili açıklama yapılması gereği duyulmuştur. Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sn. Mehmet Yaşar Demirel’in esnaf camiasını temsilen yaptığı haklı açıklamayı çok iyi anlıyor, güçlü işbirliği ve dayanışma ile ortaklaşa çalışmalarımıza devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.

BAŞKANIMIZIN TALİMATLARI
Esnaf ve sanatkarlarımızı mağdur eden ya da mağdur edeceği öngörülen hiçbir uygulamaya Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla izin verilmemektedir. Esnafımızın her zaman yanında olan ve destek veren Başkanımızın esnaf ve sanatkarlarımızla olan bağı asla sarsılamayacaktır. Esnaf Odasının fuarla ilgili açıklamasından fırsat çıkarıp menfaati kesildiği için düşmanlığını tescilleyenler algı oyunlarıyla yine belediyemize açıkça saldırmaktadır.

DESTEK VE İZİN
Fuarı ziyaret edenlerinde içinde bulunduğu bazı muhalefet partilerinin temsilcileri, sanki esnafın hiçbir sorunu yokmuş gibi belediyemize karşı yürütülmek istenen saldırı operasyonun parçası olmuş, karanlık emellere hizmet etmiştir.

MEMNUNİYET
Bu vesileyle Ülkü Ocaklarının Hendek İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bu fuarın Başkanımız tarafından memnuniyetle karşılandığını ve uygun görmesi üzerine açıldığını özellikle belirtmek isteriz. Başkanımızın tam destek verdiği fuar organizasyonunda emeği geçen Ülkü Ocakları Yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yine ayrıca ayı noktada Jandarma Asayiş Vakfı tarafından da şehit aileleri yararına satış TIR’ının hizmet vermekte olduğunu hatırlatırız.