Eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. İstanbul Fatih Cami'nde gerçekleştirilen cenaze töreninden sonra anne ve babasının talebiyle memleketi Isparta Eğirdir'de defnedildi. Vali Coş'un İstanbul'daki cenaze törenine Sakarya'dan katılanların azlığı dikkat çekti. Bu duruma Coş'a yakın bir isim olan Avukat Erhan Dursun'un tepkisine neden oldu. 

Dursun sosyal medya hesabından Vali Hüseyin Avni Coş'un 15 Temmuz gecesi yaptığı telsiz konuşmalarını yayınladı ve tepkisini şu sözlerle dile getirdi: 

"Sakarya’ya hizmet eden Sakarya’nın seçilmiş kişileri iyi dinleyin bu telsiz konuşmalarını.15 Temmuz olur Vali beyi törenlerinize davet etmezsiniz, ama cenazesinede Sakarya’lı seçilmiş en az bir kişiyi gönderirsiniz yahu bu adam Sakarya’ya hiç mi hizmet etmedi, bunu sayın valimin avukatı kardeşi olarak söylemiyorum, ahde vefa nedir bilin siz seçilmiş 2 arkadaşımızın Sakarya’ya döner dönmez iki kişinizin avukatlığınızdan vekaletten feragat belgelerinizi noterden göndereceğim."