Başkan Keleş'in işte o açıklaması;

"Yasalaşan son af kanunu tüm halkımız gibi bizleri de derinden yaralamıştır. Hangi mantıkla yapıldığı belli olmayan bu kanunla amaçlanan nedir? Onu da anlamak mümkün değil.

ÇOCUKLARA TECEVÜZ EDEBİLİRSİNİZ AMA AKP’YE MHP’YE LAF SÖYLEYEMEZSİNİZ

Bu yasaya göre çocuk tecavüzcüleri serbest bırakılırken gazeteciler, düşünceleri yüzünden cezaevinde olanlar ceza çekmeye devam edecekler. Bu yasa bizim gözümüzde ensarı aklama yasasıdır. Ensar dostu AKP’nin, milliyetçilik iddiasındaki MHP’nin gönlü, anlaşılan çocuk tecavüzcülerinin cezaevinde yatmasına razı olmamış el ele verip kanun çıkarma peşindeler.

Yandaş kanallarında, medyalarında bizbize yeteriz kampanyasına destek olarak kumbaradaki paralarını aldıkları çocukları yayınlayanlar şimdi o çocuklara tecavüz edenlere af getiriyor. Kim kime yetiyor kim kiminle birlikte herşey herkesin gözleri önünde yaşanıyor.

Bu yasa ile AKP ve küçük ortağı MHP; çocuklara tecavüz edebilirsiniz bunu affedebiliriz ama bizim istediklerimiz dışında veyahut bize karşı söz söyleyemezsiniz demektir. Biri sözüm ona muhafazakar diğeri sözüm ona milliyetçi iki partinin çocuk tecevüzcülerine af ta birleşmeleri savunduklarını iddia ettikleri değerlerden ne kadar uzak olduklarının en somut göstergesidir.

Varılığını çocuklara bayram olarak hediye eden bir devlet anlayışından, hem de bugünün arifesinde, çocuk tecavüzcüleri’nin sırtını sıvazlayan noktaya savrulan devletimiz tarihinin en karanlık günlerini yaşamaktadır.

EY SAKARYA HALKI TECAVÜZ EDİLEN SENİN ÇOCUĞUN DA OLABİLİR / OLABİLİRDİ. İŞTE O TECAVÜZCÜYÜ AKP VE MHP AFFEDİYOR BUNA SESİNİ ÇIKAR !"