Bodrum'da restoran, beach clup, iskele, su sporları ve bar olarak kullanan özel bir butik otelin işgal ettiği alan ile ilgili dava açan ve davayı İzmir Bölge İdare Mahkemesi'nde kazanan Peynirçiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği Başkanı Sema Höcek, Bodrum Kent Konseyi üyeleri ve çevreciler bugün basın açıklaması yaparak, otel tarafından 16 yıldır işgal altında olan yerin hukuk mücadelesi sonucunda kazanıldığını belirterek boşaltılmasını istedi.

Dernek başkanı Sema Höcek, iddialara konu olan alanda basın açıklaması yaptı. Sema Höcek'in açıklaması sırasında otel çalışanlarının Höcek'i engellemeye çalışması üzerine gergin anlar yaşandı. Oteldeki aşçı, garson ve özel güvenlikçiler, Höcek'i engellemek istedi.

Otel çalışanlarının çevrecileri sahilden uzaklaştırmaları üzerine otele jandarma çağrıldı.

BÜLENT UYGUN TARTIŞTI

Bu arada otelde ailesiyle birlikte tatil yaptığı öğrenilen Süperlig ekiplerinden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kendilerini huzursuz ettiklerini söyleyerek basın açıklaması yapan grup ile tartıştı.

MİLLİ FUTBOLCU VE BİR SPOR ADAMINA YAKIŞTIRAMADIK

Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Güney Şirin ise Bülent Uygun'un tepkisinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Tartışmanın büyümesi üzerine otele gelen jandarma güçleri otel yöneticileri ile görüştü. Tarafların şikayetçi olmamaları üzerine çevreciler ve jandarma otel ve sahilden ayrıldı.