Ücretsiz hizmet

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler Yaşam Merkezi Belpaş Spor Komplesi’nde yüzme havuzu abonelerine özel olarak ücretsiz diyetisyenlik hizmeti sunulmaya başlandı. Düzenli olarak bakımı yapılan 310 metrekarelik yarı olimpik yüzme havuzu ile haftanın 7 günü boyunca (Pazartesi/Salı/Perşembe/Cumartesi) kadınlara ve (Çarşamba/Cuma/Pazar) erkeklere hizmet sunan komplekste abonelere özel olarak diyetisyenlik hizmeti de sunulacak.

Fark yaratıyor

Uzman diyetisyen hekim eşliğinde hastalıklarda beslenme, gebe ve emziklik dönemde beslenme, çocukluk ve ergenlik çağında beslenme, sporcu beslenmesi ve ağırlık yönetiminde beslenme gibi konularda aboneler hizmet alabilecek.

Abonelere özel

Konu ile ilgili Erenler Yaşam Merkezi Belpaş Spor Komplesi’nden yapılan açıklamada, “Bölgenin en büyük ve en kapsamlı tesisi olan Erenler Yaşam Merkezi Belpaş Spor Kompleksi’nde yüzme havuzumuzda kayıtlar devam ediyor. Sakaryamızda yüzme bilmeyen kalmasın amacıyla başlattığımız yüzme havuzu kayıtlarımızda ayıca abonelerimize özel olarak diyetisyenlik hizmeti de sunacağız. Kayıtların bizzat gelerek yapılacağı yüzme havuzu kayıtları için vatandaşlarımız detaylı bilgiye 0264 502 29 73 numaralı hattan ulaşabilirler” denildi.