CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Ayça Taşkent, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Koludra, CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fusün Çetin, CHP Kadın Kolları ile partinin önde gelen isimleri günlerdir Cadde54 AVM önünde eylem yapan işçileri ziyaret etti. Ziyaret sırasında neden eylem yaptıklarını dile getiren işçiler, “Çalıştığımız alın teri ile sosyal haklarımızı alamadık. Bu nedenle burada eylem yapıyoruz. Günlerdir bizim sezimizi duyan yok” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’in geçen 23 Şubat günü yapacağı ziyaret öncesi gözaltına alındıklarını da anımsatan işçiler. “Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile Cadde54 AVM’ye gelen milletvekili ‘sizin derdiniz nedir’ diye sormasını beklerken biz gözaltına alındık. Sayın milletvekilinin bundan haberi yok mu! Var mı, yok mu! Milletvekilinin haberi olmadan mı gözaltına alındık” diye sordu.

İşçilerin dinleyen CHP heyeti sorunun çözümü için gayret göstereceğini dile getirdi. Alın teri ve sosyal haklar konusunda her zaman hassas davrandıklarını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Koludra, “Uzun sürede burada eylem yapan bu kardeşlerimizin sorunu bizzat dinlemek, sıkıntının çözümü için buradayız. Bir insan çalıştığıysa, alın teri döktü ise hakkı verilmelidir. Bunun için girişimlerde bulunacağız” dedi.