Pandemi sürecinde okul ziyareti yapamayan 8. sınıf öğrencilerinin bilgilenmelerini, kafalarındaki soru işaretlerinin giderilmesini, doğru bilgiyi alanında uzman kişilerden almalarını sağlamak amacıyla planlanan çalışma 17 Aralık 2020 tarihinde saat 20.00’ de zoom üzerinden yapılacak.

“Canlı Okul Tanıtım Günleri” çalışması ilk olarak Cevat Ayhan Fen Lisesi ile başlayacak. Uzman Psikolojik Danışman Feyza Uygun ve Mithatpaşa Ortaokulu Uzman Psikolojik Danışman Seval Oyuncakçı (moderatör) önderliğinde yürütülecek olan ilk programa öğretmenler, veliler ve 8. sınıf öğrencilerinin katılımını bekleniyor. 

OKUL TANITIMLARINI KAÇIRMA, HEDEFİNİ ŞAŞIRMA!

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: İlk kez yapılacak olan “Canlı Okul Tanıtım Günleri” adlı çalışmanın Adapazarı ilçesi için çok önemli olduğunu,  pandemi sürecinde yerinde inceleyemediğimiz okulların bu şekilde evlerimize konuk olacağını, hedefini belirlemede sorun yaşayan öğrencilerin daha iyi motive olmasını sağlayacağını ve hayallerini gerçekleştirmek için neler yapılması  gerektiğini belirlemesi açısından önemli olacağını, belirtti.

Bakırtaş, LGS stresini azaltmak,  en doğru bilgiyi sunmak, öğrencilerimize yol göstermek amacıyla alanında uzman kişiler tarafından hazırlanan bu çalışmanın ve devamında gelecek olan diğer tanıtımların takip edilmesinin fayda getireceğini belirterek; İzleyelim, öğrenelim, hedefimizi netleştirelim"dedi.