Gazeteci Zafer Tokuş’un moderatörlüğünde yapılan gazeteciler Hakan Turhan, Safa Polat ve Hüseyin Cumalı’nın konuşmacı olarak katıldığı programda gazeteci Raif Ugan’ın yazdığı “Sahada bir tek AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek var. Onu belediye başkanı görürseniz şaşırmayın” köşe yazısını haberleştiren Hüseyin Cumalı “Raif Ugan, milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’i o kadar başarılı bulmuş ki ‘belediye başkan adayı olursa şaşırmayın’ demiş. Bizde yaptığımız haberde ‘Çiğdem Erdoğan Atabek Sakarya Büyükşehir Belediyesine mi aday oluyor’ diye sorduk” dedi.

ATABEK ÖYLE DEDİ AMA!
Cumalı, “Bizim haberimiz sonrasında sayın Atabek’in sosyal medya üzerinden ‘gazeteciler kendi kendine bir şeyler yazıyor. Ama biz işimizdeyiz. Ekrem başkanımızın yayındayız” tarzı bir açıklama yapmasını beklerken, kendisi köşe yazarı Raif Ugan’ı aynı gün ziyaret etti. Şehir Raif Ugan’ın köşesi ve bizim haberimiz sonrasında “yok artık” diye konuşurken, Çiğdem hanım aynı gün köşe yazarını ziyaret etmesi siyasi kulislere bomba gibi düştü. Bir gün sonra ise Çiğdem hanım katıldığı bir televizyon programında ‘Büyükşehir Belediyesine aday değilim. Bu yazılanlar Ekrem Yüce ile bana nezaketsizliktir’ diye konuştu. İyi ama maden bu yazılanlar Yüce ile Atabek’e saygısızlık ve nezaketsizlik ise aynı gün ilk yazıyı yazan Raif Ugan’a neden ziyarete gidildi” diye konuştu.

CUMALI NEDEN KÖŞE YAZMADI!
Cumalı, “Bütün bunları köşe gibi yazardım ama o zamanda ‘Cumalı yine ortalığı karıştırıyor’ diyecekler. Bende hiç karışmadım. Zaten ilk yazıyı yazan belli, yaşananlar belli” dedi.