HALK54.COM
Karasulu gazeteci Cihan Emre, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nın önümüzdeki aylarda yapılması planlanan genel kurulunda aday olduğunu duyurdu.

Cihan Emre'nin adaylık açıklaması şu şekilde:

"Değerli Esnaf arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim... Karasu Esnaf Odası Başkanlığı için bir kez daha karşınıza çıkmış bulunmaktayım. Aday olduğumuzu resmen ilk olarak buradan açıklıyorum.

Geçirdiğimiz seçimlerden elde ettiğimiz tecrübe ile yeniden ve daha iddialı bir şekilde yola çıkıyoruz. Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın seçim tarihinin yaklaşmasından bu yana pek çok değerli büyüğümüzle istişarelerde bulunduk. Bundan sonra da istişarelerimizi sürdüreceğiz.
Şimdiye kadar edindiğimiz intiba bizi önceki seçimlerden çok daha iddialı bir konuma getirdi.

Biz esnafın yanına seçimden seçime uğramadık. Seçimi kaybettiğimizde kimseye küsmedik. Göreve gelemesek de her platformda esnafımızın derdini gündeme taşıdık.

Bize oy versin vermesin herkesin sorunu ile yakından ilgilendik. Bunları da bize oy versinler diye yapmadık. Tamamen esnaf kültüründen geldiğimiz için, Karasu'nun öz evladı olduğumuz için yaptık.

Elimizde imkan olmadan, makam olmadan, rutbe olmadan yaptığımız pek çok şey varken bir de Esnaf Odası Başkanı sıfatını alırsak çok daha büyük işler yapacağımızı ortaya koyduk.

Değerli esnaf kardeşlerim, ağabeylerim. Ben günün büyük bir kısmını aranızda geçiriyorum. Sıkıntılarınızı biliyorum demek ayıp olur. Sıkıntıları birlikte yaşıyoruz. Size kendimi anlatacak değilim.

Siz değerlendirmeyi en iyi şekilde yapacak ve en güzel kararı vereceksiniz. Seçim sürecinde kimsenin yanında ya da karşısında olmayacağımı, kimsenin adamı olmayacağımı, bana oy veren esnafa asla ihanet etmeyeceğimi buradan ilan etmiş olayım. Dün nasıl çalışıyorsak Oda Başkanı olmamızın ardından da öyle ve hatta daha büyük bir azimle çalışacağız.

Bize inanan ve güvenen esnafımızın emanetine sonuna kadar sahip çıkacağımızı, esnafımızın Karasu ile birlikte büyümsei için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi buradan taahüt ediyoruz.
Bize tecevvüh gösteren tüm esnaf arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürlerimi sunarım..."