TV 264’te her salı yayınlanan ve büyük ilgiyle izlenen “Engin Arapoğlu ile Kitabın Ortasından” programı sezon finalini yarın akşam yapacak. Final programının konuğu ise Halk54.com Genel Yayın Yönetmeni, usta gazeteci Hüseyin Cumalı… Sanat dünyasından siyaset camiasına, iş hayatından medya sektörüne birçok kişiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Cumalı; deprem zamanı yaşadıkları, kovulduğu gazeteler, aldığı tehditler ve girdiği polemiklerle ilgili açıklamalarıyla şehir gündemini sarsacak.

KİMLER VAR KİMLER
Bütün bir gazetecilik serüvenini detaylıca anlatan ve yaşanmış olaylardan çarpıcı örnekler veren Hüseyin Cumalı, başta aramızdan ayrılan Hasan Uyar, Abdullah Çelik, İlhan Uygun, Hüseyin Komite, Ferruh Bulut olmak üzere Zeki Aydıntepe, Cevdet Güngör, Zafer Tokuş, Murat Uygun, Sezai Matur, Nurettin Eryılmaz, Müjdat Çetin, Remzi Adıyaman ve Raif Ugan gibi isimlerle ilgili düşüncelerini de dile getirdi. Eski ve yeni siyasetçiler ile iş dünyasının ünlü isimlerini de konu edinen Cumalı, şehir tarihinde pek bilinmeyen hususlara değindi. Spor muhabirliği ile mesleğe başlayan ve daha sonra magazin, asayiş ve siyaset alanlarına yönelen Hüseyin Cumalı’nın birbirinden renkli anıları izleyenleri 80’li, 90’lı yıllara götürecek. 

ÇOK SERT AÇIKLAMALAR
Program yapımcısı ve sunucusu Engin Arapoğlu, “Hüseyin Cumalı benim bu meslekte ustamdır. Bu münasebetle sezon finalini kendisiyle yapmak istedim. Hüseyin abinin eleştirileri ve dobra açıklamaları herkesin malumudur. Ancak ben bu denli sert açıklamalarda bulunacağını, gözünü bu derece karartacağını ve tabiri caizse gemileri yakacağını tahmin etmezdim. İddia ediyorum kendisini izleyenler söyledikleri karşısında küçük dilini yutacak! Bu röportaj şehirde uzun süre gündemden düşmeyecek” dedi. Merakla beklenen program yarın saat 21.00’da TV 264’te yayınlanacak...