"Bayramlar, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü gibi pek çok güzelliği içinde barındıran, sevgi ve saygı bağlarımızı daha da güçlendiren en güzel değerlerimizden birisi ve toplumsal birliğimizin temel taşıdır. Bu sene Ramazan Bayramı'nı ülkemizde de etkisini gösteren koronavirüs salgını nedeniyle geleneksel bayram ziyaretlerimizden uzak, evlerimizde geçireceğiz. Ancak gönül birlikteliğimizle milletçe bu bayramın coşkusunu yaşayacağımıza inanıyorum."
 
Salgını örnek mücadeleyle yenerek nice bayramları bir arada kutlamayı temenni eden Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Türker AYGÜNDÜZ, mesajında ayrıca, "Özveriyle görevlerini yapan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu duygularla Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık getirmesini diliyor; Spor ailemizin, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ile tüm İslam aleminine, Birlikte olacağımız nice bayramlar dilerim."

Bu yıl COVİD-19 salgını nedeniyle hüzün içinde kutlayacağımız RAMAZAN BAYRAMININ Milletimize, Gönül Coğrafyamıza, İslam Alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Gönüllerimiz bir, #RamazanBayramınızKutluOlsun" ifadelerini kullandı.