Sakarya'da yaklaşık 3 yıldır İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Albay Cengiz Yiğit, görev süresinin tamamlanmasının ardından Sakarya'ya veda etti. Basınla vedalaşan Albay Yiğit, Sakarya'da görev yapmaktan dolayı memnun olduğunu dile getirerek, şehirden gönül rahatlığıyla ayrılacağını söyledi.

Bir süre önce tayini çıkan Kıdemli Albay Yiğit, “2017 yılının Ağustos atamalarında getirilmiş olduğum Sakarya İl Jandarma Komutanlığı görevimi  2020 yılı Ağustos atamalarında bu göreve atanan Jandarma Kıdemli Albay Aydın Kutlu’ya devrederek gönül rahatlığı ile Sakarya’dan ayrılıyorum. Üç yıllık geçmiş zaman dilimi içerisinde sizlerle birlikte çalışma onurunu yaşadım. Her birinizden aldığımız destek ile görevimizi daha bir şevk içerisinde yaptık. Bizler sizlerden memnun olarak Sakarya’ya veda ederken, varsa benden yana hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz” dedi. 

Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Başkanlığı'na ataması çıkan Kıdemli Albay Yiğit, basın tarafından sevilen ve sayılan bir isim olarak hafızalara kazındı.