Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz Berat Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı..

Tumbaz; Berat Gecesi Kardeşlik, sevgi, muhabbet ve barışın esas olduğu kutlu bir gecedir. Her yıl gelişiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı şerife yaklaştığımızın habercisi, kurtuluş, af ve arınma gecesi olan Berat Gecesi, bizlere manevi bir nefes aldırma, kendimize dönme, tefekkür etme, kendimizi sorgulama, geçici olanla kalıcı olanı fark etme ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar. Bu yüzden beraat gecesinde bize düşen, hem insanlık, hem de ülkemiz adına yaşanan manevi kayıplar üzerine yeniden düşünmek ve bütün insanlığın huzurunu, barışını ve esenliğini istemektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bu Rahmet Gecesinin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam âleminin her türlü dertlerden ve sıkıntılardan bir an evvel kurtulmasına, kardeşlik, dayanışma, barış, huzur ve güven ortamına vesile olmasını diler, feyz ve bereketinden herkesin istifade etmesini temenni ederim. Bütün Ülkemizin ve İslam dünyasının Berat Gecesini yürekten kutluyorum.