Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Burada haftalık gündem konularını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma günkü Sakarya programı ile ilgili de konuştu.

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Cuma günü Sakarya’da olacağız ve Sakarya’da önce Arifiye’ye inşallah ulaşacağız, Arifiye’deki palet fabrikasını önce ziyaret edecek, orada Cuma’yı kıldıktan sonra diğer programlarımızı da icra edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

“Biz de artık salgın şartlarının el vermesiyle yeniden illerimizi ziyaret etmeye, milletimizle kucaklaşmaya, ru be ru hasbihale, teşkilatlarımızla biraraya gelmeye başladık. Geçtiğimiz haftalarda Zonguldak ve Hatay’daydık, inşallah bu hafta da Cuma günü Sakarya’da olacağız ve Sakarya’da önce Arifiye’ye inşallah ulaşacağız, Arifiye’deki palet fabrikasını önce ziyaret edecek, orada Cuma’yı kıldıktan sonra diğer programlarımızı da icra edeceğiz. Ve değerli kardeşlerim; bütün mesele birçok yalanı, birçok iftirayı, Arifiye’deki palet fabrikasının Katar’a satılıp-satılmadığını tekrar gerek orada çalışanlarımıza, gerekse milletimize oradan anlatma imkanını, fırsatını bulacağız. İnşallah programımızın el verdiği ölçüde bu ziyaretleri yoğun bir şekilde sürdüreceğiz”