Gazeteci Zafer Tokuş’un moderatörlüğünde yapılan gazeteciler Hakan Turhan, Safa Polat ve Hüseyin Cumalı’nın konuşmacı olarak katıldığı programda Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen yanında yapılan 106 yataklı hastane ile bin yataklı hastane gündeme geldi. Bin yataklı Sakarya Şehir Hastanesi’nde başlayan çalışmalar ile 106 yataklı Acil Durum Hastanesi’nin ele alındığı programda Hüseyin Cumalı ile  Hakan Turhan arasında teşekkür yaşandı. Cumalı, “Başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’a teşekkür ederim” dedi. 

Bunun üzerine Hakan Turhan ise “Ben TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay’ın hakkını kimseye yedirmem. Önce Atalay’a teşekkür ederim” dedi. Cumalı, “Bende Atalay’a teşekkür ederim. Ama kendisi bir tek size anlattığı için biz ne yapıp, ne yapmadığını bilmiyoruz. Ancak emeği geçtiği için Ergün Atalay’a da, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya da teşekkür ederiz” dedi.

Cumalı’nın bu sözleriyle ikna olmayan Hakan Turhan baskı kurmaya çalışınca Cumalı, “Ne yapayım! TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay’a biat mı edeyim! Başkan Atalay sizi ziyarete edip yaptıklarını sizi anlatıyorsa o zaman siz çıkıp anlatacaksınız. Destek olduğundan başka bir şey bilmiyorum. Bize bir şey anlatan yok. Bize Ali İhsan Yavuz anlatıyor, biz de onu anlatıyoruz” dedi. Ortamın gerildiği o anlarda ise Zafer Tokuş araya girip reklama gitti.