İlk defa Sakarya'da uygulanan 'Vatan Size Minnettardır' anonsunun birçok ilde uygulanmaya başladığını anımsatan Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Selim Çelenk, çok güzel bir farkındalık oluştuğunu ve şehit yakınları, gazilerinin çok mutlu olduğunu ifade etti. 

Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Selim Çelenk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Değerli kardeşlerim 
Bu yıl 19 Eylül Gaziler günü İçin illerimizde her zaman olduğu gibi ziyaret vb. programlarımız devam edecektir. 19 Eylül tarihinde ücretsiz seyahat/ kimlik kartını ibraz ederek alışveriş yapan şehit yakını ve gazilerimize ilave tenzilat yapılacaktır.

Belediyelerimize yazdığımız yazı olumlu karşılanmış ve ilk defa Sakarya’da uygulanan “ VATAN SİZE MİNNETTARDIR” anonsu birçok ilimizde uygulanmaya başladı. Çok güzel bir farkındalık oluştu ve Şehit yakınlarımız, gazilerimiz çok mutlu oldular. Uygulamanın henüz başlamadığı illerimizde sizlerin sıkı takibiyle inşallah bu işi başaracağız.

Kamu spotumuzu sosyal medyanızda ve durumlarınızda paylaşırsanız farkındalığı artırmış olacağız. İllerinizdeki yerel TV lerde de yayınlanması ikili diyaloglarınızla mümkün olacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun."