Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü'ne alınacak 81 işçi alımı için sözlü ve uygulamalı sınav yapıldı. Sözlü ve uygulamalı olarak yapılacak sınav, Sakarya Orman Bölge Müdür Yardımcısı M. Zeki Bayıcı başkanlığında; Personel Şube Müdürü Abdullah Yeşildal, BTİ Şube Müdürü Sinan Adaş, Sakarya Fidanlık Müdürü Mustafa Koçak, Adapazarı Orman İşletme Müdürü Serdar Kabakçı, Sakarya Üniversitesinden Spor Uzmanı Onur Çakır, Personel Şube Müdürlüğü Personellerinden Ersin Kadeş, Ersin Uğral, İsi Şefi İbrahim Çömlek ve adayların katılımıyla başladı.

Bölge Müdürlüğü bünyesinde, orman yangınları başta olmak üzere çeşitli ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere alınacak işçiler, fiziki performanslarının ölçüldüğü, 150m.koşu parkurunda zamana karşı ter döktüler. Sınav komisyon huzurunda, öğleden sonra devam edecek olan ve genel kültür sorularına doğru cevap vermek için adaylar, sınavda birbirleriyle yarışacaklar. 

Müdürlüğe bağlı birimlerde, 71 orman işçisi, 3 fidanlık işçisi, 3 aşçı, 4 tamir bakım işçisi olmak üzere toplamda 81 adet geçici işçi alımı için, noter huzurunda kura çekim işlemi yapılmıştı. Kura çekim işlemi neticesinde, asil ve yedek adaylar belirlenmiş ve (https://www.sakaryaobm.gov.tr) web sayfasında ilan edilmişti.