Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ beyinde belirttiği gibi, Genç nüfusun işsizliği beraberinde sosyal ve kriminal sorunlar da getirmektedir. Şiddete eğilim artmakta, sorunların yalnızca kaba kuvvetle çözüleceğine dair kanaatler güçlenmektedir.

Sigara, alkol ve hatta uyuşturucu kullanan genç nüfusun sayısında yaşanan artış oldukça dikkat çekici bir durumdadır. MHP Arifiye İlçe Teşkilatı olarak Arifiye gençliğine yapılacak yatırımı ilçemiz için geleceğine yapılacak en önemli yatırım olarak görüyoruz, Proje oluşturup uygulama konusunda İlçe yöneticilerimize destek vereceğiz. Gençlerin sorunlarının giderilmesi için gençlik merkezleri kurulması, istihdamda gençlere öncelik tanınması başlıca hedefimizdir. “Dilini, tarihini, kültürünü gençlerimize özümseterek, bunu gelişmenin dinamiği, huzurun ve refahın itici gücü olarak görmeliyiz. İsraf edilmiş gençlerden, ilçemiz ve Ülkemiz geleceği için beklenti içinde olmamız yersizdir. Böylesi bir gelişmenin bütün vebali ve sorumluluğu ise öncelikle gençlerimizi ihmal eden hepimizin omuzlarındadır".

Bu vesile ile, Arifiye ilçemizde gençleri topluma kazandırmak, istihtam seferberliği başlatmak , eğitim eksiklerimizi gidermek ve aile yapılarımızı sağlam temeller ile perçinleştirmek adına bugün ilk ateşi yakıyoruz.MHP Arifiye İlçe teşkilatında 30'a yakın geleceğimizin teminatı gençlerimizi, partimize katılmıştır.

Parti rozetleri İlçe başkanımız Sayın Ferit Şekerli bey tarafından takılan Arifiye İlçe gençlerimize hitaben konuşan İlçe Başkanımız Sayın Ferit Şekerli, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin 15 Temmuz sürecinden itibaren, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların hepsini bozmuş ve Cumhur ittifakı ruhunu 8 Ocak 2018 tarihinde işaret etmiştir.Bu tarihten itibaren, ülkemiz adeta oyun kurucu bir rol üstlenmiştir. Ekonomik yaptırımlarla, Döviz dalgalanmalarıyla gözdağı vermek isteyenler, halktan cevabı almıştır.

Ülkesini seven her vatandaşın üzerine düşen görev, bir söylem ile ekonomik kriz yaşayan ülke konumundan çıkıp, gelişen, üreten, ithal eden değil ihraç eden konuma gelmek için projeler üretmektir.Geleceğimizin teminatı gençlerimizi zehirleyen illetlerden uzak edip, sağlam temeller üzerinde gençliğimizi inşaa etmektir.Bugün sizin için yakılmış seferberlik ateşini, siz yarın sizden sonraki nesiller için oluşturun.

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur

Ne Mutlu Türküm Diyene...