Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği  30 Ağustos Zafer Bayramı Hacı Ali Naci Fazlıoğlu Futbol Turnuvası, Batakköy Sentetik Futbol Sahası'nda gerçekleştirilecek.

30 Ağustos'ta yapılacak turnuvaya ilişkin açıklama yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Altun; "Hocaların hocası, değerli spor adamı, antrenör, Akyazı’da futbolu sevdiren değerli şahsiyet ve hepimizin hocası Rahmetli Hacı Ali Naci Fazlıoğlu anısına yapılacak olan turnuvanın bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Futbol turnuvasıyla hem adını yaşatmak hem de 30 Ağustos Zafer Bayramıyla birlikte güzel bir şekilde yad etmek istedik. Turnuvaya 10 takım katılım sağlayacak. Resmi hakemler eşliğinde müsabakalar oynanacak. Geleceğin Yıldızlarını buluşturduğumuz bu organizasyonu sakın kaçırmayın diyoruz" dedi.
Altun, turnuvaya desteklerinden dolayı Kaymakam Yakup Güney, Belediye Başkanı Bilal Soykan'a teşekkür etti.

Rahmetli Ali Naci FAZLIOĞLU Kimdir ?

23 Ağustos 1938 yılında Akyazı’da doğdu.1951 yılında İlkokulu bitirdikten sonar Akyazı’da terzi çırağı olarak çalışmaya başladı.1952 yılında Akyazı Gençlik Sporda futbol oynamaya başladı. 1958 yılında İstanbul Beykoz’da terzi olarak çalışmaya başladı. Askerlik için 1959 yılında Ankara’ya gitti. Askerden sonra 1962 yılında 1. Lig takımlarında Ankara PTT Spora transfer oldu. 1963 yılında Susurluk Şeker Spora transfer oldu.
 Ali Naci Fazlıoğlu 1964 yılında Akyazı’ya dönerek Akyazı Akın Spor,Akyazı Gençlik Spor ve Akyazı Spor takımlarının birleşimiyle 3. Lig Akyazı Spor Takımının  kurucularından biri oldu. Uzun yıllar Akyazı Spor takımında yönetici olarak görev yaptı.
2005 yılında Hacıfazlıoğlu Spor Kulübünü kurarak minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde müsabakalara katılmaya başlamıştır. Bu sayede futbolu çocuklara sevdirmeye çalışmıştır.
Değerli Spor Adamı Ali Naci Fazlıoğlu çocuk yaşta yetiştirdiği  sporcular arasından bazıları milli takımda görev almıştır ( Ali Nail Durmuş, Mustafa Pektemek ).
2011 Yılında Sakarya Amatör Futbolunda yılın Spor Adamı ödülüne layık görülmüştür.
Evli ve dört çocuk babası olan , Hacı Ali Naci Fazlıoğlu 6 Mayıs 2012 tarihinde Rahmeti Rahmana kavuşmuştur.
İlçemizde bu denli spora değer vermiş olan Spor Adamı Ali Naci Fazlıoğlu hocamızın anısına düzenleyeceğimiz turnuvaya tüm spor severler davetlidir.