Sokakta yaşayan canları doyurmak için beslemeye yapmaya çıkan Sevpati Derneği yetkilileri yine dehşetle karşılaştı. Daha önce köpeklere tecavüz eden sapıkların yaşattığı dehşeti kamuoyuyla paylaşan dernek yetkilileri bu iki yavrusu olan annenin karnını deşen sapık dehşetiyle karşılaştı. Adapazarı Dağdibi Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi ve çevresindeki olayda henüz kimliği tespit edilemeyen bir sapık bir anne ile yavrusunun karnını deşti. Bununla da sınırlı kalmayan manyak bir köpeğinde arka bacağını kesti. 

Sevpati yetkilileri köpekleri Adapazarı Belediyesi yetkililerine teslim ederken, yaralı köpekler hemen bakıma aldı. Çevrede yavru köpekleri besleyen hayvanselerler bazı belediye başkanlarının sokak hayvanlarına sahip çıkmadığını ileri sürdü. Tepkilerini dile getiren hayvanseverler, sokakta yaşayan canların uzun zamandır bir sapık tarafından ölümcül  saldırılara maruz kaldığını ve bunun artık dayanılmaz bir hal aldığını söyledi. 

“Sakarya'da Sokak Hayvanlarına Dadanan Sapıklar Var !! | Bir Gün İçerisinde 3 Vahşi Saldırı” başlığıyla sosyal medyadan durumu paylaşan Sevpati Derneği yetkilileri sağduyulu vatandaşlar ve kolluk kuvvetlerinin bu konuda dikkatli olmasını isteyerek, “Bu sapıklar önce hayvanları sonra insanları kesiyor” uyarısını da bulundu.