HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Adı sık sık şok ve skandal iddialarla gündeme gelen Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu kez yine çok konuşulacak şok iddia gündeme geldi. Ulusal basın kuruluşları ile Halk54.com haber sitesinin ihbar hattına görüntü ve fotoğraflar gönderen hasta yakınları “Yataklar da tahta kurusu ve böcekler var. Hastalarımız bu çağ dışı görüntü içinde yatıyor” iddiasında bulundu. Kendi yakınlarının görüntü ve fotoğraflarını çekerek iddialarını sürdüren mağdur vatandaşlar Sağlık Bakanlığı’na seslendi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Kalp Damar Servisi’nde yatan hasta yakınları Halk54.com ihbar hattına yaptıkları ihbarda yataklarda tahta kurusu ile böcek olduğu iddiasını sürdüren hasta yakınları Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın sağlık sistemi için gecesini gündüzüne katarak yaptığı bunca fedakarlığını anımsatarak, “Hem Bakan Koca’nın bunca emeğine, hem bizim hastalarımıza yazık” dedi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yakınları yatan hasta yakınları Halk54.com’a gönderdikleri video ve fotoğraflarda görülen böceklerle ilgili olarak ayrıca sosyal medya hesaplarından, “Bu şikayet Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden. Sağlığın bu kadar ileri safhada olduğu bu dönemde ülke olarak, sağlık bakanlığı olarak zirve de iken Sakarya’da hastalar tahta kurusu ve böcekler ile sabaha kadar mücadele etti. Sağlık Bakanlığımızın iyi niyet ve emeğini heba etmeyin” sözlerine yer verdi.