Hendek Muhtarlar Derneği tarafından bir restoranda organize edilen programda Hendek Muhtarlar Derneği yönetiminin yanı sıra Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır ve Hendek basını bir araya geldi.

9 Nisan 2021 Tarihinde yapılan Muhtarlar Derneği Başkanlık seçiminden zaferle çıkan Kadir Yağlı ve yönetim kurulu Hendek ilçe basını ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen buluşmada Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yaptığı konuşmada "Muhtarlar Derneği Başkanımız ve Yönetimine bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Rabbim böyle ikramların devamını nasip etsin" dedi.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından toplantıya katılan Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, yaptığı konuşmasında, "Toplantının organizasyonu düzenleyen Muhtarlar Derneği Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu tür toplantılar birliği beraberliğin göstergesidir. Ben burada olmaktan son derece memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Muhtarlar Derneği Başkanımız ve Hendek Belediye Başkanımızdan da bunun devamını bekliyoruz. " dedi.  

Düzenlenen toplantının ev sahipliğini yapan Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, kısa bir konuşma yaparak, "Uzun bir süredir Hendek basını ile bir araya gelememiştik. Çok şükür bugün bir aradayız. Toplantımıza Katılan Başta Sayın Hendek İlçe Kaymakamı Sn Halil İbrahim Acır’a Hendek Belediye Başkanımız Sn Turgut Baboğlu'na ve İlçemiz Hendek’in Güzide Basın Mensuplarımıza şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür toplantıları devamını sağlamanın gayreti içerisinde olacağız" dedi. 

Öte yandan Hendek Muhtarlar Derneği yönetimi tarafından organize edilen toplantı yemeğin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.