İKİ DEVLET TEK MİLLET

Ermenistan'ın dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan topraklarına saldırması üzerine başlatılan operasyonlara destek veren Hendek Belediyesi, Başkan Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla Bayraktepe’yi Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla donattı.  Bayraktepe’de Karabağ şiirini okuyan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, o görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Şiir ve görüntüler büyük beğeni topladı.

SOYDAŞLARIMIZ

Azerbaycan’ın kendi topraklarını korumak için başlattığı mücadeleye tam destek verdiklerini ifade eden Babaoğlu, “Türk topraklarına saldırarak, soydaşlarımızı şehit eden işgalci Ermenistan’ı şiddetle kınıyor, kanımızla, canımızla Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.  Azerbaycan bu haklı mücadelesinde asla yalnız değildir” dedi.

KARABAĞ TÜRK VATANIDIR

Babaoğlu, “ Karabağ Türk’ündür, Türk Vatanıdır. Daha Karabağ çözüme kavuşmadan Ermenistan’ın başlattığı kalleş saldırılar, sabrın bittiği tahammülün kalmadığı bir noktaya ulaşmıştır. Azerbaycan’lı Şehit Kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye çok şükür tek yürek soydaşlarının yanındadır” ifadelerine yer verdi.