NE OLDU!
Koronavirüs önlemleri kapsamında paket servisi hariç bütün işyeri kapatıldı. Müşteri alınması yasak olan işyerleri paket servisi yaparken, Hendek’te bulunan Hanne’s Cafe – Restaurant normal çalışmasına devam etti. İlçede her işyerinin kapalı olduğunu belirten esnaf ve vatandaşlar, “İl Hıfzsıza Kurulu kararı ile biz işyerini kapattık. Ama ilçede bulunan bir işyeri ‘dinlenme tesisi’ adı altında işyerinde normal yemek vermeye devam ediyor. Bizim suçumuz ne” diyerek tepki gösterdi.

KAMUOYU AÇIKLAMASI
Dinlenme tesislerinin Karayolunda geçen müşterilere yemek verebileceğini de sözlerine ekleyen vatandaşlar, “Oysa bu işletme Hendek içinden gelenlere de yemek veriyor. Burada bir çelişki yok mu” diye sordu. İlçede polemik konusu olan bu konuyla ilgili olarak Hanne’s Cafe, Restaurant ve Dinlenme Tesisleri kamuoyu açıklaması yaptı. 

İŞTE O AÇIKLAMA
1956 yılından bu yana büyük bir Aile şirket olarak yola çıkan Haneler, başarı ivmesini 2019 yılında hizmete açtığı Hannes’s Cafe Restaurant ile taçlandırmıştır. Hendek’e önemli ölçüde katma değer sağlayan ve hizmet sektörünün önemli bir parçası haline gelen Hanne’s D-100 karayolu, iller arası geniş bağlantısı ve ana arter lokasyonunun sağladığı avantajların yanı sıra, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklarla gözde bir tesis olmayı başarmıştır.

BURASI DİNLENME TESİSİ
İller arası ulaşım güzergahı, araç yoğunluğu, uygun otoparkı, çocuk oyun alanları, bay bayan WC, emzirme odaları, yöresel ürünler bölümü ve diğer kriterlerin taşındığına dair ilgili tüm kurumlardan alınan uygunluk yazıları sonrasında Belediyemize yapmış olduğumuz başvuruda Cafe ve Restoranın yanı sıra Dinlenme Tesisi olarak ruhsatlandırma süreci tamamlanmıştır.

7/24 HİZMET VERİYORUZ
Hanne’s Cafe-Restoran ve Dinlenme Tesisleri olarak 7/24 Vatandaşlarımıza en iyi şekilde, kurallara ve tedbirlere uygun bir şekilde, hijyen ve kaliteden taviz vermeden, Hendek’imize yakışır bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Hendek’in vitrini olmaktan gurur duyuyoruz.

Saygılarımızla