Koronavirüs 2’nci dalgası hızla yayılmaya devam ediyor. 25. Dönem Sakarya Milletvekili ve halen 15 Temmuz milli İrade Derneği Genel Başkanı olan Ali İnci sosyal medya hesabından Covid-19 olduğunu açıkladı. Gördüğü tedavi sonrasında Ali İnci Koronavirüsü yendi ve sağlığına kavuştuğu anda bu kez de AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ‘ben Covid-19 oldum’ dedi.

AK Partili Atabek’in karantinadaki tedavisi sürerken Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın dün akşam Koronavirüs olduğu haberi bir anda gündeme geldi. Mesleği, işi veya görevi nedeniyle toplu yerlerde bulunmak ve vatandaşla iç içe olmak zorunda kalan isimlerden gelen üzücü haberlerin sonuncusu ise AK Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz oldu.

Sosyal medya hesabından, “Vücut kırgınlığı ve yüksek ateş şikayetiyle TBMM Hastanesi’ne başvurdum.Burada yapılan Covid-19 testim pozitif çıkmıştır.Hekimlerimizin tavsiyeleri doğrultusunda tedavi sürecimi evde geçiriyorum. Dualarınızı bekliyor, maske, mesafe,hijyen vb. kurallara uymanızı istirham ediyorum” diyen Genel başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz Türkiye’ye Covid-19 olduğunu duyurdu.

Alınan onca önlem, tedbir ve mesafeye rağmen bir çok kişinin Koronavirüs olmasıyla ilgili olarak ise uzmanlar, “herkes ama herkes maskesini nizami taksın. Sosyal mesafeye dikkat etsin. Hijyen kurallara uysun. Mümkün olduğu kadar kalabalıklardan kaçınsın. İşi olmayan mümkün ise sokağa da çıkmasın. Ama büktün bunları yapıp yinede Covid-19 olanlarda mutlaka ve mutlaka karantina kuralları ile doktorlarının verdiği talimatlara uysun” dedi.