Müşteri işlemlerini gelişen teknoloji ile geliştiren AGDAŞ, bağlantı sözleşmesi sürecinde yeni bir döneme başlıyor. Daha önce Sertifikalı İç Tesisat Firmaları aracılığıyla yapılan bağlantı sözleşme işlemleri, zamanı daha verimli kullanmak ve işlemleri daha hızlı gerçekleştirmek için 2 Mart Pazartesi tarihinden sonra AGDAŞ’ın online işlemler sayfasından gerçekleştirecek. Doğal gaz bağlantı sözleşmesini konutlarında veya iş yerlerinde daha önce doğal gaz kullanılmamış, ilk defa doğal gaz bağlatacak müşterilerin yaptırması gerekmektedir.

Müşteri Memnuniyeti Ön Planda Tutuluyor

AGDAŞ Müşteri Hizmetleri ve İç Tesisat Müdürü Faruk Gürpınar proje ile birlikte amaçlarının müşteri memnuniyeti ve zaman kazanımı olarak tanımladı. Gürpınar; “Müşteri odaklı şirket olarak çalışmalarımızı sürdürüyor, dijitalleşmeye önem vererek iş süreçlerimize yansıtıyoruz. 2018 yılında abonelik (kullanım) sözleşmelerini web sitemiz üzerinde yapmaya başlamış müşterilerimize büyük kolaylık sağlamıştık. 2 Mart 2020 tarihi itibariyle de müşterilerimizin işini daha da kolaylaştırmak için bağlantı sözleşmelerini de web sitemiz üzerinden online olarak gerçekleştireceğiz. Müşterilerimizin bulundukları yerden kolayca abonelik için gerekli işlemleri gerçekleştirip, doğalgaz konforunu yaşayabilecekler.” dedi.

İşlem Yapılabilmesi İçin Bilgi Güncellemek Gerekebilir

Müşterilerin online işlemler sayfasına girebilmeleri için cep telefonu numaralarının ve TC kimlik numaralarının AGDAŞ sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Billgi güncelleme işlemi AGDAŞ online işlemler sayfasından yapılmaktadır. AGDAŞ, telefon numarası güncel olan abonelere her ay fatura ve diğer bilgilendirme mesajları göndermektedir.