// Haber Esra Şenli //

Herkesin ‘bu ligi hak etmiyoruz’ dediği Sakaryaspor Play-Off yarı final maçlarını oynadığı şu günlerde şehir Sakaryaspor ile yatıyor, Sakaryaspor ile kalkıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin büyük destekleriyle bu günlere gelen, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi’nin mücadelesiyle bir üst lige çıkma mücadelesi veren yeşil siyahlı takımımız Pazartesi günü kendi evinde Kırşehirspor ile Play-Off  2. maçını oynayacak.

İlk maçta deplasmanda 0-0 berabere kalan Sakaryaspor için bütün kalplerin çaldığı şu günlerde gazeteci Hüseyin Cumalı yine marjinal bir hamle ile takımının yanında yer aldı. TV 264 ekranlarında her hafta Cuma günü yayınlanan ve kentte gündemi belirleyen “gazeteciler soruyor” isimli programa yüzünü Sakaryaspor logosu ve renkleriyle boyanan, davul ile saksafonla canlı yayına çıkan Cumalı kentte gündem oldu.

Peki ama canlı yayın öncesi neler yaşandı. Cumalı nasıl hazırlandı! O anları sizin için derledik. Özlem Akyel Meslek Edindirme ve Mesleki Gelişim Kursu Kurucusu ve Sakarya Kuaförler Güzellik Salonları Odası Başkan Yardımcısı Özlem Akyel’e ait güzellik salonuna gelen Cumalı’nın yüzünü işinin uzmanı olan Plastik makyaj sanatçısı ve eğitmeni Özen Bakan tarafından ele alındı. Plastik makyaj Sanatçısı olan Özen Bakan büyük ustalıkla Cumalı’nın yüzüne logoyu boyadı.

Sakaryaspor logosu program sırasında ve program sonrasında sosyal medyada dahil olmak üzere büyük beğeni kazanırken,  Cumalı’ya sosyal medyadan taraftarlar büyük destek verdi. Program sonrasında ise Cumalı, “Sakaryaspor’un bu yıl üst lige çıkması için herkes gibi bende üzerime ne düşüyorsa yapıyorum. Kalbimiz Sakaryaspor için atıyor. Bu nedenle hem camiaya moral, hem de Play-Off maçına daha canlı hazırlanmak için programa böyle çıktım “ dedi.

Cumalı, “Program öncesinde bana destek veren başta Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi’ye, Sakarya Kuaförler Güzellik Salonları İşletmeciliği Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Ali Ak'a, Özlem Akyel Meslek Edindirme ve Mesleki Gelişim Kursu Kurucusu ve Sakarya Kuaförler Güzellik Salonları Odası Başkan Yardımcısı Özlem Akyel’e, işinin uzmanı Plastik makyaj sanatçısı ve eğitmeni Özen Bakan’a, Özlem Akyel Güzellik Salonunun başarılı ve çalışkan ekibine, Sakarya Romanlar Derneği Başkanı Orhan Tanyel’e, Sakaryaspor Tribün Lideri Baba Murat’a, Sakaryaspor’a gönül veren İbrahim Çimen’e, gazeteci Ümit Genç’e, TV264 ekibine ve sosyal medya üzerinden bize destek veren bütün Tatanglara teşekkür ederim” diye konuştu.