Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘tam kapanma'nın ele alındığı programın ilk bölümüne Çark Caddesi Esnaf ve İşadamları Derneği Başkanı Kemal Turgaç telefonla bağlandı. Bir çok sektörün hizmet verdiğine dikkat çeken Başkan Turgaç, “Olan yine esnafa oldu” dedi. Pandemi ile birlikte yaşanan sokağa çıkma kısıtlamasında sürekli esnafın mağdur olduğunu dile getiren gazeteci Hüseyin Cumalı ise “Bunun adı tam kapanma olamaz” dedi.

CUMALI SOYUNDU!
Bir çok sektörün açık olduğunu ve herkesin yasal izni bulunduğuna dikkat çeken Gazeteci Cumalı, “Market zincirler açık, eline poşet olan sokağa zaten çıkıyor. Sanayi açık, tarım açık, köpek bakmak için bile evlerinden herkes çıkarken kapanan bir tek esnaftır. Böyle kapanma olmaz” dedi. Tam kapanmayı göstermek için tişörtünü kaldıran Cumalı, tişörtü ile yüzünü önce tam, sonra yarım kapattı.

STÜDYODA PANİK YAŞANDI!
Tişörtünü kaldıran Cumalı’nın vücudu ve memeleri ortaya çıkınca stüdyoda Gazeteci Zafer Tokuş ile Gazeteci Hakan Turhan kısa süreli panik yaşadı. Yaşanan panik anları ekranlara yansıdığı o anlarda Zafer Tokuş’un ‘Reklama gidin’ feryatları ekranları inletti. Reklam arasında fenalık geçiren Zafer Tokuş kolonya ile kendine geldi ve programın 2. bölümüne katılabildi.