Sakarya Spor Adamları Derneğinin ev sahipliğinde ihtiyaç sahibi aileler ve engelli bireyler için Sakarya Spor Adamları Derneği ve Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkan ve yöneticileri bir araya geldiler.

Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Engelliler Birlik Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Zehra Toy, Engelliler Birlik Federasyonu Başkan Vekili İbrahim İşçi, Genel sekreter Sena Nur Kavi, Yönetim Kurulu üyesi Serpil Abay'ı Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk, Başkan Vekili Cevdet Sarı, Kadın Kolları Başkanı Canan Küsmez, Genel Sekreter Pınar Batman, Yönetim Kurulu üyeleri Tezcan Demir, Ersan Küsmez ve Ersin Kestaneciler ile birlikte karşıladı.

Yardıma ihtiyacı olan aileler ve engelli bireyler ve çocuklar için futbol, voleybol, basketbol topu ve spor kıyafetleri spor ayakkabısı bağış kampanyası başlatıldı.

Konuyla ilgili ilerleme sağlamak adına Sakarya Spor Adamları Derneği Kadın Kolları Başkanı  Canan Küsmez ve Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Birlik Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Zehra Toy bizzat süreci yönetmek için her iki Dernek yöneticileri mutabakata vardı.

Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk konuyla ilgili "En yakın zamanda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Derneğimiz'in Onursal Başkanı Ekrem Yüce'yi de davet edip her iki kardeş Dernek ve ihtiyaç sahibi Ailelerimiz ve Başkan Zehra Toy Hanım efendi Yönetim Kurulu ile birlikte tesbit edecekleri Engelli kardeşlerimiz ile bir araya gelerek bir kahvaltı programı düzenleyip ilk Spor malzemelerimizi teslim etmiş olacağız. Böylece kamu oyuna sesimizi duyurup inşallah ihtiyaç sahibi ve Engelli bu kardeşlerimiz için kampanyamızı İl geneline yaymış olacağız" dedi.

Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı  Zehra Toy ise yaptığı konuşmada,  "İki kardeş Derneğimizin bir araya gelerek yapacağımız bu güzel çalışmalarımız inşallah en yakın zamanda sonuç vererek iş insanlarımızın ve STK larımızında yardımları ile birlikte amacımıza ulaşmış olacağız" dedi.

Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan vekili İbrahim İşçi de Sakarya Spor Adamları Derneği'nin daveti üzerine iki Dernek bir araya gelerek bu güzel oluşum ve Spor malzemeleri yardım kampanyası noktasında Dernekleri adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirterek misafir perverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Zeki Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Daha sonra Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk Engelliler adına çalışmalarından dolayı Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı sn Zehra Toy'a plaket takdiminde bulundu.

Zehra Toy'da Derneği Adına Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk'e çiçek taktiminde bulunarak her iki Başkanda karşılıklı olarak memnuniyetlerini belirttiler.