Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Kampüsü alanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek programa ilişkin açıklama yaptı.

Program sırasında hastanede tedavi gören hastalar ile tedavi hizmeti almak için hastaneye gelecek olan vatandaşların olası herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemlerin alındığı belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"2 Temmuz Cuma günü ilimize teşrif edecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın programı doğrultusunda, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Kadın Doğum ve Çocuk Kampüsü alanında gerçekleşecek programa ilişkin gerekli çalışmalar kurumumuz tarafından yapılmıştır. 

Program sırsında hastanemizde tedavi gören hastalarımız ile tedavi hizmeti almak için hastanemize gelecek olan vatandaşlarımızın olası herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemler alınmıştır. Kampüs otopark alanı program için hazırlanmış olup, Hastanemiz yanında bulunan Orman Bölge Müdürlüğüne ait alan ile AKOM yanındaki alan otopark alanı olarak hizmet vermektedir. Tüm hasta giriş ve çıkışları düzenlenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."