Hafta sonu yaşanan iki kanlı olay Sakarya gündemine damgasını vurdu. Eski nişanlısının Erenler Küpçüler Mahallesi’ndeki nişanını basarak eski nişanlısını, eski nişanlısının annesini, eski nişanlısının babasını ve eski nişanlısıyla nişanlanan genci silahla yaralayan şahıs ile olayı duyup olay yerine gelirken trafik ışıklarında yol verme meselesi nedeniyle iki kişiyi öldüren ağabeye büyük tepki var.

KARDEŞLERE TEPKİ VAR
Sakarya’da her kesimin tepkisine neden olan kanlı olaylar serisine tepki gösteren, “Biri üç yıl önce ayrıldığı eski nişanlının nişanını basıp 4 kişiyi vuruyor. Olayı duyan ağabey ise olay yerine gelirken ilk olayla hiçbir alakası olmayan iki şahsı yol verme meselesi yüzünden vuruyor. Bir gece de 4 kişi yaralanırken, 2 insan mezara giriyor. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu!” diyerek yaşanan olaylara tepkilerini dile getirdi.

HUZUR ŞEHRİ SAKARYA
Yaşanan her iki olayla ilgili tarafların polis tarafından yakalanmasının tek teselli olduğunu da anımsatan Halk54.com okuyucuları, “Biz bu şehirde huzur ve kardeşlik içinde yaşıyoruz.  Sakarya’nın huzurunu bozmaya kimsenin ama kimsenin hakkı yok. Yol verme meselesi gibi fındık kabuğunu doldurmayan meseleler yüzünden kimse bu şehrin huzurunu bozmasın” dedi.