// Halk54.com haber merkezinin derlediği özel haber //

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde binlerce can veren, binlerce yaralıyla günlerce acı içinde kıvranan, depremin şiddetiyle enkaz altında kalan ve halen o günlerin acısını içinde yaşayan Sakarya halkı İzmir depremiyle birlikte büyük üzüntü yaşadı. Sosyal medya aracığıyla ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Sakaryalılar, “her türlü yardıma hazırız’ dedi.

-- Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım
İzmir Seferihisar açıklarında meydana 6.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

-- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce
#İzmir'de meydana gelen ve çevre illerden hissedilen depremden etkilenen herkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı yoktur. Ekiplerimiz, ihtiyaç halinde hemen intikal etmek için hazır durumda bekliyor.

-- AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz
İzmir’de meydana gelen #deprem'den etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Devletimizin tüm imkanlarıyla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. İlgili tüm kurumlarımızla, bakanlarımızla bölgede gerekli çalışmalara başlamak için harekete geçtik.

-- MHP Genel Başkanvekili ve Sakarla Milletvekili Muhammed Levent bülbül
Şiddetli depremden etkilenen İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Devlet-millet dayanışmasıyla zorlukların üstesinden gelineceğine inanıyorum. Niyazım odur ki, Allah milletimizi doğal afetlerden korusun, her türlü musibetten esirgesin.

-- İYİ Parti Genel başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır
İzmir'de meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, #deprem nedeniyle can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum.

-- AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek
 Geçmiş olsun #İzmir #Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi afetlerden muhafaza eylesin.

-- AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu
İzmir'de meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybının olmaması için Cenab-ı Allah’a dua ediyorum. #gecmisolsunizmir

-- 25’inci Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci
#gecmisolsunizmir İzmir’de meydana gelen ve çevre illerinde hissettiği depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can kaybı olmamasını temenni ediyorum.

-- Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten 
#İzmir açıklarında meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi tüm afetlerden korusun. 

-- Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu IIşıksu
Rabbim bizleri tüm afetlerden korusun. İzmir başta olmak üzere çevre şehirlerimizde de #Deprem i hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
 
-- Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç
Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesinde saat 14.51'de 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Geçmiş olsun. Rabbim tüm afetlerden korusun.

-- AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever
İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Devletimiz ilgili tüm kurumlarıyla birlikte vatandaşlarımız için seferber olmuş durumdadır. Can kaybının yaşanmaması için yüce Allah'a dua ediyoruz.

-- SATSO Başkanı Akgün Altuğ
Ege Denizinde meydana gelen ve ilimizde de hissedilen #deprem nedeniyle geçmiş olsun diliyor, can kaybı olmamasını temenni ediyorum. Depremi çok iyi bilen bir kentin insanlarıyız. Rabbim ülkemizi afetlerden esirgesin...

-- MHP Sakarya İl başkanı Ahmet Ziya Akar
İzmir Seferihisar'da meydana gelen #deprem'den etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah, ülkemizi afetlerden korusun.

-- İYİ Parti Sakarya İl başkanı Selçuk Kılıçaslan
İzmir İl Başkanımız Sn. @husmenkrkpnr nezdinde bütün İzmirli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tek duamız can kaybının olmamasıdır.

-- Gelecek parti Sakarya İl Başkanı Ender Serbes
Ege Denizi'nde meydana gelen İzmir başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.

-- Sakaryla İl Emniyet Müdürlüğü
İzmir’de meydana gelen depremde can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Lütfen gerekmedikçe telefon hatlarını meşgul etmeyelim. Sosyal medya üzerinden mesajlaşma veya SMS yoluyla iletişim kuralım.

-- Tatangalar
Değerli hemşehrimiz; İzmir'deki depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım tırımız saat 20.00'da Demokrasi Meydanına gelecektir. Gıda ve polar yardımında bulunmak isteyen herkesi tırımıza bekliyoruz.