Hendek'te faaliyet gösteren ve 188 üyesi bulunan S.S. 14 Nolu Yeni Hendek Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi.

Kooperatif binasının bahçesinde gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Hasan Ayar güven tazeledi. 

Yeniden göreve seçilen mevcut Kooperatif Başkanı Hasan Ayar ve yönetimini kutlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, esnaf ve sanatkarlara hayırlı olmasını dilek ve temennilerde bulundu. Babaoğlui “Esnafımızla birlikte güçlü bir şekilde çalışmaya, bir olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gerçekleştirilen kongreye Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Kooperatif Başkanları, Muhtarlar ve Kooperatif üyeleri katıldı.

14 Nolu Yeni Hendek Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Ayar’ın Yönetim Kurulunda Coşkun Küçük, Ali Der, Ayhan Güreli, Mustafa Karagüzel, Mustafa Karaaslan, Serkan Eşme

 isimleri yer alırken, Denetim Kurulu ise  Galip Atış, Muammer Tan ve Arif Merttürk isimlerinden oluştu.