Karapürçek Kaymakamı Gökay İçen, 2021 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu dile getirerek yeni yıl kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Gökay, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

YENİ UMUTLAR
Sevinçleri, zorluklarıyla ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla 2021 yılına girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şüphesiz ki, her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli görevler düşmektedir. 

Aynı ilçede yaşayan insanlar olarak bizlerin bu yılbaşında en önemli sorumluluklarından birisinin de İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Yılbaşı Korona tedbirlerine uymak olduğunu, toplum sağlığının korunmasının her şeyden önce geldiğini, tedbirlere uymanın tercih değil zorunluluk olduğunu unutmayalım.
 
DÜNÜN MUHASEBE VE MUKAYESESİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPARAK
Bununla birlikte, daha güzel gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yaparak, toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele, gönül gönüle vererek daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalı, yeni bir şevk ve enerjiyle İlçemizin bir cazibe merkezi olması için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılla birlikte ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar gelmesini temenni ederim. Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum Karapürçek halkının, her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın, Şehit yakınları ve Gazilerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor,  tüm Karapürçeklilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.